Een persoonlijke uitvaart op maat...

Elk afscheid is de geboorte van een herinnering...

Liefdevolle aandacht voor het laatste afscheid...

Dag en nacht bereikbaar: 0521 519016

Kosten van een uitvaart

Wat kost nu een uitvaart? Een lastige vraag, want de kosten voor een uitvaart kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van uw omstandigheden en wensen. Daarom zorg ik altijd voor een heldere kostenraming, zodat u weet waar u aan toe bent en niet achteraf geconfronteerd wordt met een onverwacht hoge rekening.

Uitvaart op maat

Een uitvaart is maatwerk en de kosten worden bepaald door uw wensen en financiële mogelijkheden. Een gemiddelde uitvaart kost tussen de 3500 en 8000 euro. De gemeentelijke tarieven voor grafhuur en begraafkosten verschillen sterk. Daarom is in sommige gemeenten begraven duurder dan cremeren.  De kosten van een crematie zijn overal ongeveer gelijk.

Andere variabele kosten kunnen betrekking hebben op:

  • de laatste verzorging en opbaring (thuis of in een uitvaartcentrum)
  • rouwdrukwerk en advertenties (aantal kaarten en kranten)
  • de keuze voor een kist of lijkwade
  • het vervoer (eigen auto, uitvaartauto’s, koets, anders)
  • de plek van de uitvaartplechtigheid (thuis, kerk, aula, koffiekamer)
  • de uitvaartbijeenkomst en daarna (bloemen, koffiemaaltijd, lunch)

Uitvaartverzekering

Heeft u een uitvaartverzekering? Ook dan kunt u bij Tri Limes Uitvaartzorg terecht. Wel belangrijk is het te weten hoe uw polis precies is opgezet. Is het een kapitaalverzekering dan wordt het totaal verzekerde bedrag uitgekeerd. Bij een standaard pakket verzekering is een aantal diensten en producten vastgelegd.

Als u door Tri Limes uw uitvaart op maat laat verzorgen kan het voorkomen dat bepaalde afwijkende uitgaven niet uit de polis vergoed worden. Daarom is het van belang de wensen goed door te praten, zodat Tri Limes een kostenraming kan maken waarmee u kunt instemmen.

De ervaring heeft geleerd dat u bij Tri Limes zeker niet duurder uit bent dan bij andere uitvaartorganisaties.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over de kosten van uw uitvaart al dan niet in combinatie met uw  uitvaartverzekering? Neem dan vrijblijvend contact op met Tri Limes Uitvaartzorg.

© 2013 - 2019 Tri Limes • Realisatie: Websiteam in samenwerking met Studio Impact