Elk afscheid is de geboorte van een herinnering...

Liefdevolle aandacht voor het laatste afscheid...

Een persoonlijke uitvaart op maat...

Dag en nacht bereikbaar: 0521 519016

Uitvaart regelen

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Er moet in korte tijd van alles geregeld worden, terwijl u misschien overspoeld wordt door emoties. Een uitvaart regelen kan spanningen met zich meebrengen. Daarom ben ik altijd op de achtergrond aanwezig om u te begeleiden bij dit proces.

Persoonlijke invulling

Een uitvaart regelen vormt onderdeel van het rouwproces. Daarom geef ik u alle ruimte om uw eigen ideeën en wensen in te brengen. Dat kan betrekking hebben op de opbaring, de rouwkaart, de bloemen, de locatie voor de afscheidsdienst en wat al niet meer. Door samen de verschillende mogelijkheden te bespreken help ik u met het maken van keuzes. Zo komen we in alle rust tot een persoonlijk en passend laatste afscheid, waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Deskundige begeleiding

Als uitvaartdeskundige weet ik wat er allemaal bij een uitvaart komt kijken. Daarom kunt u op mij vertrouwen als u het even niet meer weet. Ik weet waar u aan moet denken en wat er geregeld moet worden, zowel vlak na het overlijden als tijdens de dagen voor de uitvaart. Zo kunt u zich concentreren op de persoonlijke invulling van de uitvaart van uw dierbare.

© 2013 - 2019 Tri Limes • Realisatie: Websiteam in samenwerking met Studio Impact