Een persoonlijke uitvaart op maat...

Elk afscheid is de geboorte van een herinnering...

Liefdevolle aandacht voor het laatste afscheid...

Dag en nacht bereikbaar: 0521 519016

Tri Limes – Drie grenzen

Tri Limes Uitvaartzorg is opgericht door Berber de Haan en bestaat sinds 2006.

Waarom de naam Tri Limes? Tri Limes is Latijn en betekent letterlijk Drie Grenzen. Daarmee wil ik aangeven dat ik niet alleen werkzaam ben in drie aan elkaar grenzende geografische gebieden, maar ook in het grensgebied tussen leven, dood en na de dood.

Drie provincies en drie gemeenten

Tri Limes Uitvaartzorg is gevestigd in Tuk nabij Steenwijk, op de grens tussen drie provincies en drie gemeenten. Ik werk vooral in de provincies Overijssel, Friesland en Drenthe in en rondom de gemeenten Steenwijkerland, Weststellingwerf en Westerveld. Daardoor heb ik te maken met de gewoontes en gebruiken van verschillende afzonderlijke regio’s. Zie ook Uitvaart in eigen streektaal.

Tri Limes – Leven, dood en na de dood

Bij het regelen van een uitvaart spelen het leven, de dood en de nagedachtenis een belangrijke rol. Wie was de overledene als persoon en hoe zorgen wij samen voor een passend en persoonlijk afscheid dat een bijdrage kan leveren aan het rouwproces? Ik bied u de hulp en steun om in alle rust de juiste keuzes te kunnen maken. Zo gaan wij stap voor stap op weg naar het laatste afscheid.

Tri Limes verzorgt uitvaarten in o.a.: Steenwijk, Meppel, Wolvega, Oldemarkt, Vledder, Havelte, Blokzijl, Emmeloord, Heerenveen en omstreken.

© 2013 - 2019 Tri Limes • Realisatie: Websiteam in samenwerking met Studio Impact